Lego i undervisningen

Lego bruges som inspiration til at skrive historier. Her har Bertram lavet opstilling og efterfølgende tegneserie med talebobler.

Camilla med diploma

Ana Camilla med diplom og medalje. Hun fejrede det sammen med sin spanske farmor, Carmen. Flot arbejde!

Min student Clara!

Clara får medalje og diplom! Clara er så stolt. Hun har arbejdet meget seriøst og har gennemført 1. modul ”Søde ord”. Hun er straks gået i gang med 2. modul ”Drilleord I”.

Klar til fejring

Vi jubler sammen med elever, når de har gennemført et modul. Nogle elever bliver så stolte, at de går rundt med medaljen i flere dage.

Nickolas er uddannet!

Nickolas har arbejdet helt vildt flot sammen med sin far for at nå til toppen af Læsetrappen🧗‍♂️. Kæmpe til lykke med diplom og medalje🏅🥁. Vi måtte have champagne på bordet for at fejre det👏🎊.

Lucas er færdig med Modul 1- Søde Ord!

Stort lykke til Lucas, som er færdig med modul I “Søde ord”👏🎊.  Det har været både sjovt og seriøst at arbejde sammen med Lucas og Lucas’ engelske mor. Han fortjener sin medalje🏅 og diplom👍. Vi suser straks videre til Drilleord I med det hemmelige alfabet. 

Frederiksberg Bladet- Uge 25

I denne uge var vi så heldige, at FrederiksbergLiv valgte at bringe en artikel med billeder fra vores indvielse af Alkalærs Læsebutik i Smallegade på Frederiksberg

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.