OM Gytte Holst

I alle de år jeg har arbejdet som lærer, er jeg stødt på rigtig mange børn med læsevanskeligheder. Jeg har oplevet, hvor frustrerende det er både for børnene selv, men også for forældrene, der forgæves prøver at støtte op om børnenes læseudvikling.

Hvis dit barn har læsevanskeligheder, så har du måske også oplevet, at den hjælp skolerne tilbyder, ofte ikke helt er nok. Og du og dit barn mærker hver eneste dag, hvor svært det er med lektier, når læsningen halter bagefter.

Da jeg indså, hvor stort problemet er, så besluttede jeg mig for, at det vil jeg gøre noget ved.

Jeg arbejder i min undervisning med Læsetrappen fra det firma, der hedder Alkalær.

Det gør jeg, fordi materialet er både gennemtestet og effektivt. Og fordi dit barn med garanti får resultater, når I gør arbejdet sammen.

Andre forældre udtaler

Far til dreng i 2. klasse

”Efter bare to undervisningsgange, begyndte vores søn at læse højt i skolen”

Mor til dreng i BH-klasse

”Vi kan ikke takke dig nok! At du tog vores søn under dine vinger, hvor han/vi havde allermest brug for det – den stolthed og selvtillid han udstråler i din undervisning gør mig som mor hammer stolt…”

Jeg brænder for at se følelsen af stolthed
hos de børn, jeg underviser

Min baggrund for at arbejde med læseundervisning er den erfaring, jeg har som folkeskolelærer siden jeg blev færdiguddannet fra seminariet i 1995. Jeg har desuden en 4-årig uddannelse som kunstterapeut fra Institut for Kunstterapi i Gadbjerg uden for Vejle.

Mit første møde med metoden fra Alkalær ligger helt tilbage i 2013, hvor en forælder introducerede mig til det. Jeg var med det samme imponeret over, hvor logisk det er bygget op, og hvordan det så fint understøtter den naturlige læseindlæring. Det er en metode, der både er sjov og effektiv i arbejdet med at få børnene til at knække læsekoden.

Fordi evnen til at læse er så væsentligt et element i al indlæring, så kan læsevanskeligheder skabe uoverskuelige konsekvenser for børnene. De vil typisk prøve at vige uden om lektier, der bliver synonym med nederlag. De kan til tider være kede af at gå i skole, og der kan let opstå konflikter både i skolen og hjemme.

Jeg ved, at min metode virker, og den stolthed, der lyser ud af børnene, når de gennemfører de forskellige trin på Læsetrappen er uvurderlig. Evnen til at læse sikkert er nøglen til en langt mere harmonisk skolegang. Den følelse af sejr børnene får, når de lykkes med at læse, er helt fantastisk.

Jeg arbejder hovedsageligt 1-1 med mine elever, og processen involverer i høj grad dig, som forælder, da det er afgørende for, at I får succes. Du kan læse mere om, hvordan jeg arbejder, og hvad jeg tilbyder her.

Jeg har en stor passion for kunst

Udover mit arbejde med at lære børn at læse, har jeg også en stor passion for kunst. Det kommer til udtryk i mine billeder og mit arbejde som kunstterapeut. Jeg afholder jævnligt kreative workshops i mit atelier. Det kan du læse meget mere om her.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.