ALKALÆR

Alkalær er et firma, der har udviklet en metode til effektivt at hjælpe dit barn med at knække læsekoden.

Alkalær står for: Alle kan lære at læse.

 

Alkalær har udviklet læsetrappe-metoden, der bygger på den naturlige rækkefølge af de læsetrappetrin, som enhver elev skal igennem for at lære at læse. Læsetrappen hjælper de elever på vej, der har svært ved at følge trinene selv.

Systemet er bygget op med undervisningsmaterialer nøjagtigt tilrettet hvert af trinene i læsetrappen. Metoden består i, at hvert enkelt trin skal mestres, før vi går videre til næste trin.

Metoden giver ro til at barnets læsning kan udvikle sig, så de ikke føler sig presset. De bliver mødt lige der, hvor de er i læseudviklingen. Udover læsemappen kan der suppleres med andre materialer. Det kan være bøger og legetøj tilpasset barnets alder og udvikling.

ALKALÆR - Alle kan læse at læse

Far til ordblind dreng i 4. klasse

”Nu er han begyndt at sms’e med sine kammerater!!!”

Mor til dreng i BH-klasse 

”Vi kan ikke takke dig nok!
At du tog vores søn under dine vinger, hvor han/vi havde allermest brug for det
– den stolthed og selvtillid han udstråler i din undervisning gør mig som mor hammer stolt…

Alkalær metoden lover at alle kan lære at læse

Uanset om du har mistanke om, at dit barn er ordblind eller om der ”blot” er tale om læsevanskeligheder, så får du resultater med Alkalær.

Metoden er grundig og gennemprøvet, og en uvildig undersøgelse fra 2021 udført af et konsulentfirma har vurderet, at man så et løft i læsefærdigheder på 10% for de elever, der blev undervist med Alkalær metoden.

Jeg benytter mig af metoden, fordi den virker. Og fordi materialerne er indbydende og sjove for eleverne at arbejde med. Bare fordi læsning tidligere har været svært, så må det jo godt være både sjovt og hyggeligt at lære at læse.

Klik her for at læse om min læseundervisning.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.