Jeg tilbyder

Hvis du oplever, at dit barn har udfordringer med at læse i skolen,
så skal du vide, at det kan der heldigvis gøres noget ved. 

Og det er en kæmpe fordel at sætte ind i de helt små klasser,
hvis du oplever tegn på, at dit barn kæmper med at læse. 

En tidlig indsats betyder,
at I hurtigere kan komme rigtigt i gang med læsningen. 

Og dit barn kommer hurtigere ind i en god rytme 
og undgår den følelse af nederlag,
der desværre ofte følger med læsevanskeligheder.

Det hjælper jeg jer med.

De typiske tegn på at dit barn har det svært med læsning er

Jeg ved fra mine kunder, hvor svær en situation det er for jer, der er forældre til et barn med læsevanskeligheder. Vi ønsker alle, at vores børn klarer sig godt i skolen, og læsningen er så stor en del af alle fag, at det kan sætte en effektiv stopklods for indlæringen, hvis det ikke fungerer. Du har måske også som forælder oplevet, at der ikke er så meget hjælp at hente i skolen, så du kan ende med at føle dig godt og grundigt frustreret. Og i tvivl om, hvordan du bedst støtter dit barn.

Den hjælp, jeg kan tilbyde dig og dit barn, er læsehjælp. Det er ikke lektiehjælp, men koncentreret undervisning af dig og dit barn samtidig, så du kan hjælpe dit barn bedst muligt.

Når dit barn skal lære at læse, er der ikke tale om et quick fix, men der er tale om en proces, der skal finde sted i den rigtige rækkefølge. Jeg arbejder med det materiale, der bygger på Læsetrappen fra Alkalær, hvor dit barn trin for trin gradvist tilegner sig de fornødne redskaber til én gang for alle at få knækket læsekoden. 

Far til dreng i 2. klasse

”Efter bare to undervisningsgange, begyndte vores søn at læse højt i skolen”

Mor til dreng i bh-klasse/1. klasse

”I slutningen af bh-klassen var skolen i tvivl om vores søn, der er 2-sproget, var klar til 1. klasse.
Han fik undervisning hos dig i sommerferien og blev klar!!”

Læsning

I læseundervisningen benytter jeg de mapper, der passer til dit barns læseudvikling. Læs mere om læsemapperne her.

Stavning

Stavning er en vigtig del af undervisningen, da det hjælper med læseudviklingen. Her kan du se detaljer om det materiale, jeg bruger i undervisningen i stavning.

Sådan foregår læseundervisning

Vi starter med et gratis møde, hvor I fortæller om udfordringerne og jeg fortæller om Læsetrappen fra Alkalær og måden undervisningen foregår på. 

Dernæst mødes I, barnet og jeg en gang om ugen eller hver 14. dag hovedsageligt på mit kontor i Vanløse. Vi kan aftale undervisning på jeres adresse eller skole. Vi aftaler ved forløbets start hvilke materialer, der er brug for i forløbet.

Læseundervisning hos mig foregår efter en gennemprøvet metode og er altid tilpasset dit barns niveau og behov. Det betyder også, at vi ind imellem laver mavebøjninger imens der staves til ord og som giver sved på panden. En fluesmækker kan få grinene frem, når der konkurreres med forældrene om, hvem der kan score flest kort. Vi kaster med bolde til hinanden, når vi fx digter fælles historier eller øver ordklasser. Ideen er, at fagligheden kommer først, men vi gør det sjovt at lære noget, der hidtil har været fyldt med konflikter for barnet. 

 

Dine forventninger til læseundervisningen

Det er vigtigt, at du som forælder investerer tid i dit barns læseudvikling. Udover vores ugentlige møder, skal du forvente, at I skal arbejde med læsningen derhjemme 30 minutter hver dag. Det er igennem den daglige indsats, at de store resultater indfinder sig.

Uden din opbakning bliver det svært for dit barn at lykkes med det, for de har brug for din kærlige støtte undervejs.

Laver I de aftalte opgaver og lektier hver dag i 30 minutter, så garanterer jeg resultater.

Indholdet af et forløb ser således ud:

For undervisning, der foregår på mit kontor i Vanløse betaler du 5.500,- mens undervisning, hvor jeg kommer til dig, koster 7.000,-

Hvis der er overskydende timer efter 1. modul overføres de til modul 2. Og hvis det viser sig, at dit barn er meget udfordret, og 10 timer ikke er tilstrækkeligt, kan du tilkøbe et klippekort mere på 10 timer.

Mor til elev i 8. klasse

”Da klassen niveau blev testet, havde min søn 90% rigtige i sin staveprøve. Over al forventning.
Så stor tak til dig og programmet.”

Mor til dreng i 2. klasse

”Tak for hjælpen og god opbakning med arbejdet med vores søn.
Jeg har ikke kunne løfte ham uden den hjælp
Her er der sket et lille julemirakel – han er begyndt at lave tegneserier og skrive historier til!
Vi ses i det nye år”

Ofte stillede spørgsmål om læseundervisning

Hvorfor skal jeg som forælder være med?

Forældredeltagelse er helt afgørende for udbyttet af undervisningen. Dit barn har måske en række af nederlag med i bagagen, og for at du kan sikre, at læseundervisningen bliver en succes, så er din støtte nødvendig. Du bliver som forælder aktiveret i selve undervisningen, og du lærer, hvordan du skal hjælpe dit barn hjemme.

Hvor lang tid skal vi sætte af til det?

Det afhænger af hvor udfordret dit barn er. Min erfaring fra andre er, at det for de fleste tager 1-2 år, og så forventes barnet at have gennemført hele Læsetrappen. 

Hvor hurtigt kan vi forvente at se resultater?

Hvis I arbejder de anbefalede 30 minutter om dagen med Alkalærs materialer, så ser I tydelig fremgang i barnets læseudvikling i løbet af 1-2 måneder.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.